53 fods aluminiums yacht

 på togt rundt

Kap Horn til Antarktis 

Motto

Alle mennesker drømmer; men ikke på samme vis. De der drømmer om natten i deres sinds lønlige kroge, vågner ved daggry og nemmer, at det var flygtige tåger. Men dagslysets drømmere er farlige, thi de virkeliggør måske deres drømme med åbne øjne for at bringe dem over i det håndgribeliges verden.

T.E Lawrence, Visdommens Syv Søjler

Anden information

Quick Links


Facinationen af at sejle et sejlskib til Antarktis

Vi har planlagt sejlturen til Antarktis via Panama og Kap Horn. Det er der mange før os der har gjort, måske kender du udsendelserne om den norske sejlbåd, Beserk. Han var til forskel fra os sindssyg, vi kunne aldrig drømme om at opføre os lige så tåbeligt. Turen kommer til at foregå i en 1 mastet aluminiums yacht, se mere under  båden - her er en del andre informationer.

 

Mest af alt vil vi gerne vise folk, hvordan man kan sejle et sejlskib til Antarktis, som det blev gjort i gamle hvalfanger dage. Det vil komme til at stå i skærende kontrast til det, som vi hele tiden ser i dag, med super moderne fartmaskiner med enkelt mands besætninger som runder Kap Horn mv.

 

Vi vil basere turen på godt gammeldags sejler håndværk og pionerånd. Det skal selvfølgelig gøres med en seriøs portion planlægning, erfaring og gå på mod. En tur der slet ikke kan sammenlignes med Troels Kløvedals efterhånden filosoferende indgangsvinkel til det at sejle. Bare den rå uforfalskede lyst til sejlads, udfordring og eventyr.  

 

 

dd
Copyright ® 2005 antarktis.dk
Forsiden    Ruten    Links    Kontakt    FAQ

Forside

Båden

Besætning

Billeder

Rejsebreve

Nyheder

S/Y OASIS mod Antarktis